Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Önéletrajzok :)

 Vastag Csaba Budapesten született (1982. február 11), de családjával Veszprémben élt. Két öccse van: Balázs és Tamás.

 

Hét évet töltött a veszprémi Petőfi Színházban, ahová táncosként került be. Tizenegy éves korában akrobatikus rock and roll-t táncolt. Fiatalon rock zenekarok énekese volt. Több európai országban megfordult már különböző turnék alkalmával.

 

Mindig az énektanulás ellen volt, mert szerinte a legőszintébb éneklés az egyénből fakad, de végül ő is elment egy énektanárhoz, Kővári Judithoz, aki hangképzést tanított neki.

 

A 2008-as év magyar zenész TOP100-ban a 4. helyezést érte el. Ő volt 2008 legnépszerűbb musicalénekese.

 

 

 

Munkái

 

2001 júniusában bemutatták a Hair című musicalt, amelyben szerepet kapott. Ő volt Aquarius megtestesítője. A darab főszereplője Mészáros Árpád Zsolt volt, akivel Csabi máig tartó szoros barátságot kötött. Ez a barátság révén keveredett bele a musical világába.

 

Számos rendezvényen léptek együtt fel. Állandó fellépője lett a MÁZS-világ majd a MÁZSképp énekelek koncertsorozatokban.

 

Szerepelt a Barátok köztben is, ahol Ökrös Jenőt alakította.

 

Közel két évig volt oszlopos tagja a rapszínház társulatának, akikkel 2006 júniusában bemutatták a Rap City című drogprevenciós darabot, melynek egyik főszereplője volt.

 

A TV2-n futó Popdaráló című műsor egyik vokalistája.

 

Csaba Réthy Zsazsával közösen énekelt a Black Eyed Peas-zel. Őket a feladatra a Hooligans választotta ki.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

isotretinoin delivered on saturday Hawaii LesKalt

(LesKalt, 2019.09.17 11:55)

What Amoxicillin Is Used For [url=http://rxbill8.com]cialis price[/url] Propecia Without Prescription Order Buy Cialis With Amex None Prescribtion Drug Canada Abalify

Kitti 2016 @ vastag tesok. hu

(Bálint Kitti, 2016.02.02 11:44)

sziasztok Csabi és Balázs meg tomi én vagyok a egyik rajongotok Kitti egyszermár látam Csabit it nálun a patakparton lépetfel 2014 május esején